Arrangementen voor iedere gelegenheid

Shared dining


Aan boord van The Boat Bar geniet je van een heerlijk shared diner (2 of 3 gangen). Shared dining is dé manier om gezellig met jouw groep te dineren. De koks bereiden verschillende gerechtjes die jullie samen delen. Er is genoeg te proeven!

Burgermenu


Een burger bij The Boat Bar is altijd goed! Iedereen kan zijn eigen burger (rund, kip of vegan) samenstellen met verschillende toppings. Vooraf is er flatbread met dips en er is een heerlijk dessert om mee af te sluiten.

Lunchplank


Schuif met jouw groep aan voor een heerlijke lunchplank in The Boat Bar. Een proeverij met koude en warme lunchgerechtjes om samen te delen. Ook vegetarisch mogelijk!

Borrelen


Borrelen in de bar of op het terras altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. Het borrelarrangement is inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes.

High cocktail


Geniet samen van een heerlijke cocktailproeverij. De cocktails en hapjes worden geserveerd in een gave cocktail tree. Dit arrangement is gegarandeerd een succes!

High beer


De bierproeverij is een perfect arrangement voor vriendengroepen. Proef de lekkerste Rotterdamse bieren in combinatie met hartige snacks.

Rondvaart met diner


Varen en dineren, een intiem samenzijn met jouw gezelschap. De scheepskoks bereiden een gevarieerd en verrukkelijk 3-gangendiner. Kies je voor het standaard of luxe menu? Genoeg keuze!

BBQ Boot


Stap met jouw groep aan boord voor een gezellige rondvaart langs de skyline en door de havens van Rotterdam. Geniet van het mooie uitzicht en een heerlijke barbecue met vlees, kip, vis, salades, brood en dips.

Borrel Boot


Varen en borrelen is de ideale combinatie! De kapitein verwelkomt jullie en zet koers naar de havens. Jullie zien de mooiste plekjes van Rotterdam. Ondertussen worden er onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en heerlijke borrelhapjes geserveerd.

Tapas Boot


Op de Rotterdamse Maas geniet je van een heerlijke Spaanse tapasproeverij! Strijk neer op het buitendek of neem plaats in de salon. Een aanrader voor elke groep!

Onbeperkt BBQ


We steken de barbecue aan op het terras van de Midget Golfbaan! Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Het BBQ-arrangement is inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10 244 98 39