Referenties

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent je tevreden met het uitje? Dan zijn wij het ook! Wij doen er alles aan om jullie uitje perfect te laten verlopen zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

Zwarte Zwaan Events heeft al vele leuke uitjes mogen organiseren. Wij delen hier de ervaringen van onze klanten die een uitje hebben georganiseerd via Zwarte Zwaan Events. 

Goedemiddag, Graag deel ik met jullie via onderstaande link, onze terugblik op ons geweldige evenement in Rotterdam. Samen met onze collega’s en hun partners hebben wij twee heerlijke dagen doorgebracht in Rotterdam. Dank voor jullie samenwerking! En tot een volgende keer.

Kitty Fennis - Aalberts Bouw bv

Beste medewerkers van de Zwarte Zwaan, Esther, Jenny, Wauw, wat hebben wij een geweldige dag bij jullie mogen hebben! Wat verstaan jullie je vak; chapeau! Alles liep gesmeerd, de activiteiten waren top en dat vooral dankzij jullie enthousiasme (en humor!)! Wij gingen met een lach van oor tot oor weer terug de Moerdijkbrug over J Een hele dikke dankjewel van ons allemaal!

Karin en Sophia - Auris De Spreekhoorn

Beste medewerkers, Gisteren heb ik mijn 80ste verjaardag met nog 17 familieleden op de Zwarte Zwaan gevierd. In het arrangement zat ook een toer met de Splashbus en een bezoek Euromast. Alles was tot in de puntjes verzorgt onder supervisie van Desi. Vriendelijke gastvrouw en zeer betrokken bij onze wensen met veel interesse om het ons naar de zin te maken. Allemaal hartstikke goed gelukt Desi. Een opmerking nog: toegangskaartjes voor de Euromast ook van te voren zo regelen dat die op de Zwarte Zwaan aanwezig zijn. Nu was het TOP maar dan was het TOP TOP geweest. Al mijn gasten waren, net als ik, dik tevreden! Hartelijke groeten en iedereen, ook namens mijn vrouw, bedankt voor de inzet.

D.M. Rinus van Beemen

Elk jaar organiseert de personeelsvereniging van Rotterdam Ahoy een uitje. Dit jaar wilden we in Rotterdam blijven en zochten we naar een organisatie die een leuk, afwisselend programma kon samenstellen. Omdat we Esther Schoutrop al kenden uit ons netwerk, was het contact snel gelegd. Ahoy beschikt over een divers personeelsbestand, van alle leeftijden. Zwarte Zwaan Events heeft hier uitermate goed rekening mee gehouden en een programma gecreëerd voor ieder wat wils. We sloten de dag gezellig af met de Pannenkoekenboot. Wat erg fijn was dat op de dag zelf de organisatie volledig bij Esther en haar team lag. Ze ging flexibel om met kleine aanpassingen en heel de dag verliep gemoedelijk. We blikken terug op een geslaagde dag!

Kees de Jong - Rotterdam Ahoy

Wat was iedereen enthousiast, echt super leuk! De splashtour was een groot succes, er werd vanaf dat iedereen deze bus had gezien ’s ochtends al gevraagd of we dat ook gingen doen, want dat leek ze zo leuk! Persoonlijk vond ik Roel Pot geweldig, wat heerlijk om hem te horen praten. Daarna hebben we nog een poos op het terras gezeten bij “Ech Wel” met ruimschoots drankjes en heerlijke hapjes. Daarna nog heerlijk gegeten en nagezeten, helaas hadden we voor het dessert geen tijd meer omdat de bus echt om 19.30 uur moest vertrekken, maar inmiddels zat iedereen ook wel vol. Er is mij meerdere malen gevraagd hoe ik dat toch allemaal zo bedacht had, maar ik heb eerlijk gezegd dat het jullie verdienste is om het zo goed te organiseren. Dus bij deze, super bedankt voor deze topdag, namens mijn collega’s en mijzelf. Ik zal jullie zeker aanbevelen wanneer iemand een personeelsdag moet organiseren. Ons personeel en wij hebben het erg leuk gevonden! En wie weet tot ziens.

Manny Reimink - Combidak

Voor een klant van ons een 2-daags uitje mogen verzorgen waarbij we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Zwarte Zwaan Events. Het gehele traject is super verlopen, snel en duidelijk antwoord. We hebben een boeking geplaatst voor de segwaytour en splastour. Helaas was het voor de segwaytour te slecht weer. Zwarte Zwaan Events heeft ons op tijd geïnformeerd over het slechte weer en ons een super alternatief geboden. Hier echt mijn complimenten voor. Bedankt Stephanie en het gehele team voor de fijne communicatie en tot snel!

Jenny Pope - Puur Events Rotterdam

Beste medewerkers van Zwarte Zwaan Events, Mazars wilde met ongeveer 40 collega’s een personeelsuitje met iets “Rotterdams” erin. Ik vroeg dat aan Esther van De Zwarte Zwaan of zij iets kon samenstellen. Dat bleek een schot in de roos want het werd 100% Rotterdams. Alles werd tot in de puntjes geregeld.​ Dus alles perfect geregeld, van de koffie met appeltaart op de boot tegenover de Euromast, de Splashtour met de bus/boot met een echte Rotterdamse matroos (een kenner – vrouwelijke), daarna midgetgolf in het park (zelfs voor goed weer hadden ze gezorgd). Tot slot de barbecue met tijdens de pauzes een cursus Rotterdams door Roel Pot, wat met name zeer leerzaam was voor de collega’s van buiten de directe omgeving van Rotterdam. Niets negatiefs zou u denken, helaas waren nog niet alle terrasverwarmers 100% in orde, maar dat was dan ook het enige minpunt(je). Een 100% aanrader voor een leuk en betaalbaar uitje. Bedankt

Ton Kamermans - Mazars Accountants en belastingadviseurs

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10 244 98 39