Ons verhaal


Zwarte Zwaan Events verzorgt verschillende activiteiten voor diverse groepen. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van lekker dineren tot complete feestavonden. Wij zijn geen nieuwe speler, maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Wij helpen je graag mee met het samenstellen van jullie uitje in Rotterdam.

Wij zijn dus niet alleen een organisatiebureau, maar ook jullie gastheer en dat merk je!


Rotterdam Leisure Group

Zwarte Zwaan Events is de handelsnaam van Rotterdam Leisure Group. Namens Zwarte Zwaan Events representeren wij een serie attracties in Rotterdam. Wat alle attracties gemeen hebben, is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen!

Rotterdam Leisure Group is verantwoordelijk voor de exploitatie, beheer, management, marketing, communicatie, boekingen, sales en administratie van verschillende ondernemingen. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben.

Wij kennen de leisure markt goed en hebben een indrukwekkend netwerk opgebouwd van Rotterdam tot Korea. Rotterdam Leisure Group is een speler van formaat geworden en daar zijn wij trots op!

Rotterdam Leisure Group wordt aangestuurd door een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Het team opereert met elkaar als een sterke basis en als mede-ondernemers. Rotterdam Leisure Group staat als een huis en beweegt als een schip. Flexibel, dynamisch en altijd met de koers op vooruit.

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10 244 98 39