Exclusieve rondvaarten

Iets te vieren en op zoek naar een unieke locatie? Je kunt onze schepen exclusief afhuren voor je eigen gezelschap!


Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan ben je op de juiste plek! De schepen doen dienst als rondvaartboot, maar ook als partyschepen voor partijen!

Verschillende gelegenheden en tal van mogelijkheden!
We bieden verschillende arrangementen op maat. Zo kun je een van de schepen afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, vergadering, presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

De Tenders


Vroeger vervoerden de Tenders passagiers van het ss Rotterdam naar de wal. Nu zijn deze vier bijzondere scheepjes exclusief af te huren om de stad optimaal te beleven. Al borrelend en varend verzorgen wij jouw (bedrijfs)uitje, vergadering of brainstormsessie.

  • 4 schepen: maximaal 25 gasten per schip
  • opstapplaats: nagenoeg alle waternetpontons in Rotterdam
  • audio guide (live gids op aanvraag)
  • ook inzetbaar voor een charter

Mps. Liza


Het moderne schip mps. Liza is uitermate geschikt voor bedrijfsfeestjes, borrels, jubilea en andere gelegenheden. Vaar mee langs de imposante skyline of laat jouw gasten de overslaghavens van Rotterdam zien. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

  • maximaal 100 gasten (60 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten)
  • opstapplaats: Parkhaven t/o Euromast (andere opstapplaats op aanvraag)
  • live guide of audio guide

Mps. Nehalennia


Het nostalgische schip mps. Nehalennia is de ideale locatie voor een uitgebreide rondvaart met een diner, koffietafel of buffet. Het schip is van alle gemakken voorzien met drie bars en verschillende dekken. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

  • maximaal 200 gasten (120 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen buiten)
  • opstapplaats: Boompjeskade bij Erasmusbrug (andere opstapplaats op aanvraag)
  • audio guide (live guide op aanvraag)

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10 244 98 39